Houten lamellen geven een gevoel van luxe

Je kunt nog zo'n goed plan hebben voor het inrichten van je (nieuwe) woning, maar zonder de juiste materialen wordt het nooit zo mooi als je voor ogen had. Het is altijd belangrijk om voor goede, mooie materialen te kiezen. Je ziet het verschil namelijk echt wel. Neem nu bijvoorbeeld houten lamellen. Deze houten lamellen geven direct een gevoel van luxe. Daarbij kun je ze ook nog eens heel goed op maat laten maken. Zo passen ze precies in je kozijn en dat staat natuurlijk wel erg netjes. Je kunt houten lamellen op maat bestellen in heel veel verschillende kleuren en je kunt zelfs kiezen uit verschillende lamelbreedtes. Zo zorg je ervoor dat jouw huis precies zo mooi wordt als jij in je hoofd hebt!

Houten lamellen vergen bijna geen onderhoud

Houten lamellen kunnen voor ieder gewenst raam geplaatst worden. Je kunt deze lamellen gebruiken als decoratie, maar daarbij hebben de houten lamellen ook nog een functie. Je kunt ze heel goed gebruiken als zonwering. Het voordeel van deze lamellen is dat je ze zo kunt kantelen dat het felle zonlicht buiten blijft. Je kunt de lamellen zelfs helemaal dichtdraaien en zo de buitenwereld buitensluiten. Of je trekt aan het touwtje en zorgt voor een vrij uitzicht. Je hebt bijna geen onderhoud aan lamellen. Je kunt ze even afnemen met een vochtige doek als ze wat stoffig lijken. Dat is alles!

Lamellen verduisteren niet compleet

Dat is ook de reden dat houten lamellen niet vaak als enige raamdecoratie gebruikt worden in de slaapkamer. Er wordt dan vaak gekozen voor een op maat gemaakt rolgordijn of voor een combinatie van overgordijnen en lamellen. Zo zorg je ervoor dat het echt donker wordt in de slaapkamer. En dat is weer een stuk beter voor je nachtrust. Ook in de woonkamer worden lamellen vaak gecombineerd met overgordijnen. Dat is niet zozeer voor de verduistering, als wel voor de sfeer in de woonkamer.

Bestel lamellen op maat gewoon online

Je hoeft de deur niet uit om lamellen op maat te bestellen. Dat regel je gewoon online. Toch kan het zo zijn dat je twijfelt of de kleur die je in gedachten hebt wel de juiste kleur is. Dat blijft altijd moeilijk te zien op een beeldscherm. En dus is het fijn om te weten dat je een gratis kleurstaal kunt bestellen. Je kunt dan goed zien dat het de juiste kleur is voor in jouw interieur. Ook advies aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Geef een reactie