Een borrelpakket is een heel leuk cadeau!

Nu steeds meer mensen ervoor kiezen om meer thuis te werken, worden de vrijmibo's wel een beetje saai. En dat terwijl een goede vrijdag middag borrel wel erg belangrijk kan zijn voor de sfeer in een bedrijf of op de afdeling. Je mist door al dat thuiswerken toch een beetje de sociale contacten die, ook op de werkvloer, belangrijk zijn. Even praten over iets anders dan werk en gewoon even ontspannen is wel belangrijk. Maar er is een oplossing. Je kunt bij alle medewerkers een borrelpakket laten bezorgen. Bij dat pakket doe je een uitnodiging voor een online vrijmibo en het feest kan beginnen.

Een borrelpakket kan het hele jaar door

Je hoeft voor een borrelpakket geen speciale reden of dag te hebben om dit cadeau te doen aan je medewerkers. Er is altijd wel een reden voor een feestje te bedenken. Bijvoorbeeld omdat een bepaald project is afgerond of omdat Carla van HR zoveel jaar in dienst is. Maar een borrelpakket is ook leuk voor gewoon zomaar. Omdat jullie elkaar al een tijd niet echt hebben gesproken. In een borrelpakket zit, over het algemeen, wijn of bier, maar je kunt er ook voor kiezen om een alcoholvrij borrelpakket cadeau te geven. Het is maar net wat voor bedrijf met wat voor medewerkers je hebt.

Sinterklaas komt er weer aan

Oké, het duurt nog even, maar Sinterklaas is onherroepelijk weer in het land vanaf 12 november 2022. Je wilt dan wel je geschenken personeel in orde hebben, toch? Het gaat dan meestal om een chocoladeletter of een zakje met wat schuimpjes en pepernoten. Je medewerkers zullen dit geweldig vinden. Je kunt deze Sinterklaasgeschenken nu al bestellen, maar je hoeft ze niet al die tijd op te slaan. Ze worden pas na 19 oktober 2022 bij je uitgeleverd. Op een datum die jou het best schikt. Wanneer je nu alvast Sinterklaasgeschenken bestelt, zorg je dat dat item van je lijstje kan.

En wat denk je van de vakantieperiode?

Nog een maand of twee en de zomervakantie is er weer. Dat geeft jou nog voldoende tijd om je cadeaus voor de schoolvakantie in te slaan. Geef iedere medewerker voor de vakantieperiode een leuk pakketje met daarin een koel- of strandtas, wat lekkere hapjes en drankjes en, bijvoorbeeld, een frisbee. Je doet je medewerkers daar een groot plezier mee en ze zullen dit echt niet verwachten. Zulke (kleine) pakketten hoeven helemaal niet duur te zijn, maar ze zorgen wel voor meer betrokkenheid bij het bedrijf.

Geef een reactie