De zes beste hacks voor studentenlevens

Het studentenleven kan heel leuk zijn, maar het kan ook behoorlijk zwaar zijn. Het is moeilijk om een ​​balans te vinden tussen socializen en studeren, en het is moeilijk om tijd te maken voor slapen en eten. Het is ook moeilijk om erachter te komen hoe je geld kunt verdienen op de universiteit. Deze zes levenshacks kunnen het studentenleven een beetje makkelijker maken. 1. Gebruik je telefoon als zaklamp wanneer de stroom uitvalt. 2. Maak een foto van uw aantekeningen en maak er een PDF-bestand van. 3. Schrijf je doelen voor het semester op en hang ze ergens op waar je ze elke dag ziet. 4. Maak een takenlijst en houd je eraan. 5. Hulp bij het aanvragen van een lening, De beste studentenlening kan je gemakkelijk online vinden.

Sporten tijdens het studeren

Het is moeilijk om te studeren wanneer de play-offs aan de gang zijn. Veel mensen hebben dit probleem, vooral als hun team in de play-offs zit. Als je hier een probleem mee hebt, moet je gewoon proberen een sportbar te vinden die het spel van je team laat zien. Als je geen sportbar kunt vinden, moet je proberen een plek te vinden waar de game wordt gespeeld. Veel cafés, Starbucks en Barnes & Noble zullen het spel spelen. Er is ook de mogelijkheid om de wedstrijd in de bibliotheek te kijken, maar dan moet je wel stil blijven. Doe dit echter niet als er een studiegroepbijeenkomst is.

Je telefoon kan goed van pas komen

De eerste levenshack betreft je telefoon. Als de stroom uitvalt, kan je telefoon als zaklamp van pas komen. Wanneer je je bril niet kunt vinden of iets moet zoeken in een donkere kamer, zet je gewoon de zaklamp op je telefoon aan. Het is eenvoudig en kan van pas komen. 

Aantekeningen maken

Foto's maken van uw aantekeningen en deze omzetten in PDF-bestanden is een andere nuttige lifehack. Dit is handig omdat u altijd terug kunt naar uw aantekeningen. Dit is ook handig omdat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u uw aantekeningen kwijtraakt. Je kunt ze gewoon uitprinten.

Koken als student

Koken en eten als student is niet zo eenvoudig als het klinkt. Als je het druk hebt met lessen, huiswerk en sociale activiteiten, is het moeilijk om de tijd te vinden om je eigen maaltijden te koken of om met vrienden uit eten te gaan. Bovendien kan uit eten gaan snel duur worden en het eten van ongezonde tussendoortjes is niet goed voor je gezondheid. Maar er zijn een aantal manieren om het eten en koken als student gemakkelijker te maken. Ten eerste kunt u thuis meer maaltijden bereiden. Ten tweede kunt u uw eigen lunchpakket inpakken. Ten derde kunt u uw maaltijden in bulk bereiden. Ten vierde kun je gezonde snacks eten die gemakkelijk te bereiden zijn. En ten vijfde kun je proberen je eigen eten te maken.`Koken en eten als student kan best een uitdaging zijn. Als je in een studentenhuis of een studentenvereniging woont, heb je niet veel ruimte om te koken. Als je in een appartement woont, heb je misschien niet de juiste apparatuur. Het is moeilijk om tijd te maken om te koken als je ook werkt en studeert. Het is ook moeilijk om erachter te komen wat je moet koken als je weinig geld hebt. Hier zijn enkele tips om je te helpen goed te eten en te koken op de universiteit.

Geef een reactie