Fedaboa

Colourful is hot this summer!

De kleurrijke riemen van FEDABOA ® … dé zomertrend van 2009!

Geïnspireerd op de originele riemen van de authentieke parelduikers, maken de riemen van FEDABOA ® nu hun modieuze entree in het Nederlandse straatbeeld. De riem is aan beide kanten draagbaar en one size fits all!

De oorsprong van de riem ligt in het parelduiken. Om risico’s te beperken hadden duikers behoefte aan een stevige, onverwoestbare riem om hun werk veilig te kunnen uitvoeren. Dit was de riem waar de duiker zijn ‘life-line’ aan verbond.

Lange rijen voor de metaaldetectors van vliegvelden en discotheken worden verleden tijd, omdat de riem gemaakt is van onverslijtbaar en 100% gerecycled rubber! Ook biedt de FEDABOA ® riem voordelen voor de water- en sneeuwsporters, doordat de riem waterbestendig is! De FEDABOA ® riem zal altijd passen. Deze wordt op maat geknipt en past naadloos in het systeem dat verwerkt is in de buckle. Deze riem bezit een ‘one-hand-release-buckle, zodat je met één hand de riem al los kan maken. Na aankoop, wil je geen ander systeem meer gebruiken!van Fedaboa hebben we ook :

Toon alle artikelenFedaboa Riem - Roze

 

(Fashion accessoires)

Uw Fedaboa Riem - Roze bij Intofun.
Reversible draagbaar, eenvoudig te openen en gemaakt van 100% recyclebaar rubber. One size fits all.

Intofun is nu Damplein 9

Let op! Wij zijn druk bezig met onze nieuwe website damplein9.com. U kunt dit artikel nu al of zeer binnenkort ook bestellen op damplein9.com.

lees verder...
 
 

€ 39,95
€ 25,00
Bestellen